Τρόποι Πληρωμής   

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας, πληρώνοντας το ποσό που οφείλετε στον μεταφορέα μας ή στο μεταφορέα της ACS Courier.

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα.

Κάντε την παραγγελία σας στο www.microchip4u.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επομενη ημερα, πληρώνοντας το ποσο που οφείλετε στο ταμείο του καταστήματος μας.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν θέλετε μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:427/403022-21
  2. ALPHA BANK: 540002330000211

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 27520-97642. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο  sales@katsigiannis.net την απόδειξη της κατάθεσης. Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας click στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.

4. Πληρωμή μέ πιστωτική κάρτα

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της ALPHA BANK με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. To Microchip4u.gr ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας .


Στις αγορές με πιστωτική κάρτα έχετε την επιλογή , εκτός από την εφάπαξ εξόφληση , την εξόφληση με 2 (δύο) άτοκες μηνιαίες δόσεις και έως 12 (δώδεκα) έντοκες.

Ενημερωθείτε μέσω του site μας ή απευθυνθείτε στο αρμόδιο τμήμα μας καλώντας στο 27520 24014 ή μεσω email στο info@microchip4u.gr και ενημερωθείτε άμεσα για τη δική σας μηνιαία δόση στο προϊόν που επιθυμείτε.

Κατά την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας δύναται να σας ζητηθεί να μας αποστείλετε είτε με fax είτε με email αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας. Κύριος σκοπός μας είναι η αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και η προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

     
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
Προϊόντα Ποσότητα

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι

Συνολικό Ποσό  0,00 € 

© Copyright Microchip Katsigiannis 2009 - 2010Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology